Vytisknout
Exotika.ORBION.CZ/Thajsko » Diskuse » Téma:Cesta zo Surat Thani-vlakova stanica na Ko Samui

Diskusní téma: Cesta zo Surat Thani-vlakova stanica na Ko Samui

Zavřít
Nazadávat:
Původní dotaz:
noricek
08.02.2010 19:49:36

Ahojte, ideme vlakom z Bangkoku na Ko Samui a chcela by som sa opytat ako sa najlepsie dostat z vlakovej stanice Surat Thani na ostrov Ko Samui. Pocula som, ze spolocnost SeaTran, ktora prevadzkuje trajekty ponuka moznost kupy kombinovaneho listka na autobus do Don Sak+trajekt na Ko Samui. Nevie niekto, ci sa na vlakovej stanici nachadza kancelaria SeaTranu, kde by sa dali kupit tieto listky? A nechodia nahodou autobusy kombinovanej dopravy priamo z vlakovej stanice alebo sa treba dopravit na autobusovu?
Dakujem

Reakce:
kuze
08.02.2010 23:28:26
re

Ahoj.
Pred dvomi tyzdnami sme obsolvovali tu cestu. Ta cestovka neviem ci je v Surat Thani ale podla mna je zbytocne nieco bookovat dopredu cestovne kancelarie su na kazdej ulici. Ludia za tebou chodia vyzvedaju kam ides a ci mas hotel prepravu vyriesenu atd. Ani s hotelami sme nemali problem zohnat a to sme boli v hlavej sezone. Presuvali sme sa moc krat a nikdy nebol ziadny problem. Inak Ko Samui sa nam pacil najviac.

Pomohl Vám tento příspěvek? Hlasuj: Ano Hlasuj: Ne
noricek
08.02.2010 19:49:36
Cesta zo Surat Thani-vlakova stanica na Ko Samui

Ahojte, ideme vlakom z Bangkoku na Ko Samui a chcela by som sa opytat ako sa najlepsie dostat z vlakovej stanice Surat Thani na ostrov Ko Samui. Pocula som, ze spolocnost SeaTran, ktora prevadzkuje trajekty ponuka moznost kupy kombinovaneho listka na autobus do Don Sak+trajekt na Ko Samui. Nevie niekto, ci sa na vlakovej stanici nachadza kancelaria SeaTranu, kde by sa dali kupit tieto listky? A nechodia nahodou autobusy kombinovanej dopravy priamo z vlakovej stanice alebo sa treba dopravit na autobusovu?
Dakujem

Pomohl Vám tento příspěvek? Hlasuj: Ano Hlasuj: Ne

Doporučit stránku:

Nazadávat: